Valmennukset  


Kukaan ei muuta maailmaa yksin. Joukossa on voimaa, ja yhteinen matka yhdistää. Me olemme valinneet työskennellä vastuullisen ja kestävän, inhimillisemmän johtamisen ja (yritys)maailman puolesta. Ajattelemme, että tämä mahdollistaa myös sen kaiken muun tärkeän tekemisen yrityksissä; kehittymisen, uuden luomisen, uusien työkalujen käyttöönoton -sekä sen tärkeän oman bisneksen rullaamisen parhaimmalla mahdollisella tavalla. 

 Tuletko mukaan kirjoittamaan uutta historiaa?

Joukossa nimittäin viisaus tiivistyy! Valmennuksemme ovat ryhmävalmennuksia, jotka järjestetään erikseen ilmoitetun aikataulun mukaan. Valmennuksemme ovat aina kokonaisvaltainen prosessi: viemme valmennukset mielen ja tiedon tasolta kehoon, kokemukseen ja sitä myötä ymmärrykseen ja käytäntöön. 

Valmennuksissamme syvällinen ote kohtaa aina tutkitun tiedon, kehollisen otteen ja intuition yhdistettynä tehokkaimpien ja oleellisimpien työkalujen konkreettiseen käyttöön ja käytäntöön viemiseen.  Tässä kohtaa onkin laitettava näkyviin varoitus: (työ)elämäsi saattaa muuttua! Ja se on jopa todennäköistä! 


Tulevat ryhmävalmennukset

Huikeat palautteet osallistuja saanut, jo useamman kerran järjestetty Valmentavan ihmisjohtajan huippuvalmennus järjestetään jälleen syksyllä 2024. Klikkaa kuvasta tarkempiin tietoihin!

Coachiksi -valmennus on tarkoitettu Sinulle, joka haluat ottaa vastuun omasta elämästäsi, avata uuden sivun tarinassasi ja lähteä rakentamaan omaa liiketoimintaasi coachingin opein. Klikkaa kuvasta ja lue lisää!

HEI, ENTÄS KUN ME HALUTTAISIIN SPARRIA OMAN FIRMAN PORUKALLE?

Teidän firman kehitysprojekti? 

Joskus on hyvä istahtaa alas ihan omalla porukalla ja pähkäillä, mitä oikein halutaan ja miten sinne oikein päästään. Ulkopuolisen fasilitointi tai asiantuntijarooli tuo uusia näkökulmia, uusia ajattelunratoja, haastaa, kyseenalaistaa ja herättää. 

Kaikki valmennukset voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisesti. 

Valmennukset voidaan pitää yrityksen tiloissa tai täällä meillä; olemme rakentaneet hevostilallemme Pohjois-Savon Siilinjärvelle myös erinomaiset valmennus- ja kokoustilat. 

Firmoissa ja organisaatioissa on monenlaisia haasteita, niin mitäpä sitä tässä arvailemaan. Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voisimme olla juuri teille avuksi!

Kiinnostuitko? Paras kun nakkaat vaikka viestin, katsotaan miten voimme auttaa ja mitä kaikkea yhdessä keksitään.