Menestyt todella vasta, kun autat muita menestymään. 

Ryhdy Coachiksi

Löydä merkityksesi. Hävitä tekosyysi. Kulje kohti päämäärääsi. Rakenna elämä, jonka olet aina halunnut. 

Coachingin ytimessä on merkityksellinen tulevaisuus -ja sinne astelemisen taito. Jos tuloksia ei tule, kyse ei ole coachingista. On kuitenkin yksi tärkeä näkökulma: matkan tulee olla hauska, ihana, voimauttava, syvällinen ja hulluttelevakin. (Huomaa: kaikesta huolimatta sana "helppo" puuttuu tuolta listalta.) Coaching on ratkaisukeskeistä, tavoitteellista, syväluotaavaa ja voimauttavaa työskentelyä, joka muuttaa elämää ja maailmaa. Coachingin avulla itsetuntemus ja itseluottamus kasvavat sekä omat rajat tulevat näkyviksi ja vahvistuvat. Coachingin työkalujen avulla kehitetään syvällisempää suhdetta itseen, omaan ajatteluun ja toimintaan. Coaching kehittää kasvun ja oppimisen mentaliteettia, sekä tehokkaita työskentelytapoja saavuttaa haluamansa. 

Olen toiminut coachina reilut 10 vuotta. Matka on muuttanut minua valtavasti. Olen tehnyt rohkeita valintoja elämässäni, uskaltanut tavoitella mitä haluan -ja saavuttanut paljon. Ennen kaikkea olen saanut olla kulkemassa rinnalla asiakkaideni poluilla, todistanut huikeita kasvutarinoita ja voimaantumista. Askeleita kohti oman näköistä, merkityksellistä elämää. Irtiottoja uusille urille, sitoutumista vanhaan ja tulosten saavuttamista siellä; kukoistusta, jota kukaan ei olisi voinut kuvitella. Rohkeutta taistella omien arvojen ja valintojen puolesta. Tehdä jotain järjetöntä, koska sydän sanoo -ja sen nähdä sen paljastuvan oikeimmaksi teoksi itselle ikinä. Viimeisimpinä vuosina olen valmentanut työyhteisöcoacheja ja valmentavia johtajia, ja saanut todistaa mitä suurinta vaikuttavuutta ja elämänmuutoksia myös työelämän saralla. 


Tämä valmennus on Sinulle, joka haluat:

 • Lähteä omalle henkilökohtaiselle itsetuntemus- ja muutosmatkalle ryhmän ja valmentajan tuella
 • Oppia life & soul coachiksi ja saada tukea erikoistumiseesi jollekin omalle coachingin osa-alueellesi, mikä ikinä sinua kutsuukaan!
 • Oppia taitoja hankkia lisätienestiä ja kasvattaa pikkuhiljaa omaa coachingbisnestäsi
 • Saada useamman kuukauden fasilitoidun tuen oman bisneksesi rakentamiseen ja kasvattamiseen, oli se sitten coachingin saralla tai muulla toimialalla -coachingin keinoista, taidoista ja työkaluista hyödyt kaikkialla
 • Saada lisätyökaluja nykyiseen työhösi ja urallasi etenemiseen
 • Lisäksi: uskon vakaasti, että paras lahja mitä voit läheisillesi antaa, on tyytyväisempi ja terveempi sinä. 

Tulevaisuutesi tarvitsee sinua (menneisyytesi ei niinkään). 

Valmennus pitää sisällään kolme osa-aluetta:

Yksi: Coachin terävin työkalupakki

Valmennuksen aikana opit coachingin periaatteet ja työkalut, joita voit soveltaa sille coachingin alueelle, joka juuri sinua itseäsi eniten kutsuu ja kiinnostaa. Opit toimimaan monilla muutoksen tasoilla aina tilanneratkaisuista syvällisempien elämänmuutosten käsittelyyn sekä käyttämään omacoachingia oman elämäsi sekä työsi -tai vaikka elämänkokoisten tavoitteidesi saavuttamiseen. Valmennuksen jälkeen osaat halutessasi coachata tuloksekkaasti asiakkaita ja tuottaa heille arvoa takuuvarmasti. Tutustut konkreettisten työkalujen käytön lisäksi intuition ja energia- ja vireystilaohjauksen käyttöön vuorovaikutustilanteissa. 

Kaksi: Oma muutosmatka

Coachingin yksi perusperiaate on, että coach voi mennä asiakkaan kanssa juuri niin syvälle, kuin minne hän on itsensä kanssa uskaltautunut. Niinpä työkaluja, harjoituksia ja kokemuksia haetaan ja kokeillaan oman itsen kautta koko valmennuksen ajan. Valmennus itsessään toimii siis todellisena muutosmatkana, jonka aikana huomaat käytännössä mitä voimaantuminen, itsetuntemus, sitoutuminen tavoitteisiin sekä merkityksellisen elämän rakentaminen saavat aikaan. 

Kolme: Oman liiketoiminnan rakentaminen askel askeleelta

Valmennuksen loppuvaiheessa saat fasilitoitua ohjausta ja tukea oman bisneksesi rakentamiseen ja kehittämiseen coachingin työkaluin, oli kyse sitten coachingliiketoiminnasta tai jostain muusta toimialasta. Alat askel askeleelta rakentaa elämää, jossa kannat oman vetesi ja arvostat sen jokaista pisaraa sydänjuuriasi myöten. 

Valmennus järjestetään lähitoteutuksena: 8 voimakasta lähipäivää 8 kuukauden aikana täällä Peltoniemessä Siilinjärvellä.Väliajoilla ja lisätukena meillä on käytössä ryhmän yhteinen WA-ryhmä.

Minun ultimaattinen tavoitteeni on auttaa asiakkaitani ja valmennettaviani muuttamaan sitä, miten he osallistuvat ja sitoutuvat omaan elämäänsä, jotta he voivat luoda enemmän iloa, kiitollisuutta ja merkityksellisyyttä itselleen ja ympärilleen. Näin he voivat luoda uusia, merkityksellisiä asioita myös maailmalle. Näin aalto leviää. 

Tästä valmennuksesta et tule saamaan "virallisia" sertifikaatteja, vaan tulet saamaan jotain todella paljon arvokkaampaa: todellista, tehokasta ja koko elämäsi mukana kulkevaa osaamista. Taidon muuttaa elämää; ensin omaasi ja sitten muiden. 

"Almost every succesful person begins with two beliefs: the future can be better than the present AND I have the power to make it so. "

Kyllä, olen yksi näistä ihmisistä!

Valmennuksen ultimaattiset hyödyt:

 • Itsetuntemuksesi ja vuorovaikutussuhteesi kehittyvät
 • Saat selvyyttä merkityksellisyyteesi, toiveisiisi ja  tavoitteisiisi
 • Opit kehittämään innovatiivisia ratkaisuja, kehityspolkuja ja täysin uudenlaisia ideoita
 • Kehität elämän tasapainoasi, opit huolehtimaan ja sitoutumaan sinulle aidosti tärkeimpiin asioihin
 •  Tutustut luovuuteesi uudella tasolla ja opettelet viemään sitä käytäntöön
 • Otat askelia todellisen kehittymisen polulla ja otat otteen syvemmästä suhtautumisesta elämään
 • Opit sitoutumista, luottamusta itseesi ja saat tuloksia nopeammin haluamallasi polulla
 • Opit hyödyntämään omia lahjojasi ja kyvykkyyttäsi, sekä toimimaan vahvuuksistasi käsin. 
 • Opit tutkimaan ja ammentamaan näitä taitoja ja näkökulmia myös muiden kanssa
 • Alat konkreettisesti rakentaa omaa työuraasi tai bisnestäsi. Saat konkreettisia taitoja, joita voit hyödyntää nykyisessä työssäsi, pyörittää omaa sivubisnestä tai lähteä rakentamaan kokonaista merkityksellistä liiketoimintaa
 • Kyse on sinun elämästäsi. Otat askelia sen elämän rakentamisessa, jota olet aina halunnut elää. 

Olennaiset tiiviisti: mitä saan kun osallistun?

Tavoite: valmennuksen jälkeen osaan käyttää omacoachingia sekä coachignin työkaluja suhteessa muihin työssäni ja elämässäni. Halutessani voin tuetusti lähteä rakentamaan omaa liiketoimintaa jostain coachingin osa-alueesta tai oppeja hyödyntäen muun toimialan puitteissa. Yksin ei tarvitse kulkea, ryhmän (6-10hlö) ja valmentajan tuki on mukanani.

Sisältö: valmennuksen aikana käydään laajasti läpi coachignin periaatteet sekä työkaluja ratkaisu-, tilanne, voimavarakeskeisen sekä holistisen eli kokonaisvaltaisen muutoscoachigin näkökulmista. Punaisena lankana jatkuvasti kulkee oma muutosmatkani ja itsetuntemukseni ja oman elämäni tutkiminen sen eri ulottuvuuksissa. Valmennuksen loppupuolella opettelen ohjatusti käyttämään työkaluja oman liiketoimintani rakentamiseen (oikeesti? wow! can't wait!)

Toteutus: valmennus järjestetään lähitoteutuksena välillä toukokuu-joulukuu 24. Valmennus sisältää kahdeksan lähipäivää, jotka pidetään Siilinjärvellä Peltoniemen tilalla. Lähipäivät ovat toiminnallisia ja menevät syvälle -passiivista slideshowta on turha odottaa. Lähipäivien välillä käytössämme on ryhmälle etätuki omassa WA-ryhmässä. Tarvittaessa saan tästätukea kohtaamiini haasteisiin ja pääsen taas etenemään. 


Lähipäivät: Valmennuksen lähipäivät pidetään huhti-syyskuussa Peltoniemen tilalla. 

Lähipäivät VUODEN 2024 RYHMÄÄN ovat: 3.-4.5., 24.5., 28.6., 2.8., 23.8., 13.9. ja 20.12. 

Hinta: 2400€ (sis. alv 24%) / osallistuja. Maksajana voi olla yritys tai yksityinen henkilö. Hinta sisältää valmennuksen lähipäivät 8 pv, materiaalit, ryhmän etäfasilitoinnin sekä pääsyn verkkomateriaaleihin syksyn 24 aikana. Lähipäivien aikana on tarjolla kahvit ja teet sekä pientä purtavaa, isommat eväät voi tuoda itse. 

Myös osamaksu on mahdollinen, tällöin suoritus on 6x450€ (yht. 2700 €, sis alv 24%). Osamaksuerät ottavat paikkansa seuraavasti: 

1. ilmoittautumisen yhteydessä, ja 2.jne erät toukokuu, kesäkuu, elokuu, lokakuu ja joulukuu 24. 

Ilmoittautuminen: ilmoittautuminen on käynnissä nyt! Ilmoittautuminen on sitova, ja ilmoittautumalla sitoudut myös kaikkien osamaksuerien maksuun. 

Varoituksen sana: Valmennukseni ovat aina syvääluotaavia ja tarkastelevat elämää sen monilta tasoilta ja näkökulmista. On hyvin todennäköistä, että elämäsi muuttuu osallistuessasi tähän valmennukseen. Haluatko sitä? Oletko valmis? 

Kuulostaa hyvältä!