Hei, olen Kimmo. Mukanani tulee 25 vuoden kokemus teknologiakehityksestä ja liiketoiminnan johtamisesta.

Ammatillinen polkuni on kulkenut läpi erilaisten roolien, aina koodarista toimitusjohtajaksi ja edelleen valmentajaksi ja liiketoiminnan rakentajaksi. Minulla on syvällistä johtamiskokemusta niin pörssiyhtiöissä kuin pienemmissäkin yrityksissä, ja olen erityisen ylpeä kyvystäni auttaa rakentamaan kasvuliiketoimintaa yrityksissä inhimilliset tekijät huomioiden. Tekoälyn maailmaan olen tutustunut 90-luvun lopulla digitaalisen signaalinkäsittelyn alueilla ja nykyisin keskityn päätoimisesti tekoälyn tutkimiseen ja sen soveltamiseen liiketoiminnan kehittämisessä eri alueilla ja toimialoilla. Nyt on myös sen aika!

Meillä jokaisella on jotain supervoimia! Erityisenä vahvuutenani konsultointi- ja esitystilanteissa on kykyni jäsentää monimutkaisetkin asiat selkeästi ja havainnollisesti. Tämä auttaa ymmärtämään ja omaksumaan uusia käsitteitä ja laajoja asiayhteyksiä, mikä on olennaista valmentajana toimiessani.

Henkilökohtainen elämäni rikastuttaa ammatillista näkemystäni. Olen ison perheen isä, jossa nuorin lapsi on vasta muutaman kuukauden ikäinen. Lisäksi olen sivutoiminen hevostilan isäntä, jossa tarjoamme hevosille mahdollisimman luonnonmukaista elinympäristöä. Harrastan myös musiikin tekemistä, joka on linkki ihmisten taiteelliseen maailmaan. Mm. nämä näkökulmat ohjaavat minua tarkastelemaan tekoälyä kestävän tulevaisuuden rakentamisen kannalta, painottaen luonnon kestokykyä, inhimillisyyttä ja turvallisuutta. Elämäni tasapainoa täydentää puolisoni Suvi, jonka näkemykset henkilökohtaisesta kehittymisestä tuovat arvokasta syvyyttä niin elämässä kuin ammatillisesti.

Olen innostunut jakamaan osaamistani ja kokemuksiani niin yritysten kuin yksilöidenkin kanssa. Odotan mielenkiinnolla jos sinulla on joku idea tai tarve jossa voisin olla avuksi! Keskustelu ja näkökulmien vaihto voi jo johdatella eteenpäin oikeaan suuntaan, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Vinkki: Tekoälystä selkokielellä löydät täältä. Palveluita kehittämiseen saat täältä