Hyvä valmentaja voi muuttaa pelin.Huippuvalmentaja voi muuttaa elämän. 

Valmentavan ihmisjohtajan valmennus


Siilinjärvi -Kevät 2024 -TÄYNNÄ!

Siilinjärvi -Syksy 2024 -ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ!

Syvää luotaava, elämää, johtamista ja liiketoimintaa muuttava valmennus heille, jotka haluavat ryhtyä rakentamaan inhimillisempää, valmentavaa johtamisotetta, aloittaa uuden uran työyhteisöcoachina tai laittaa oman elämänkokoisen muutoksensa alulle. Valmennus tuo pöytään uusimman tutkitun tiedon, kehollisen johtajuuden elementit ja valmentamisen työkalut -tinkimättä hauskasta matkasta. Vetäjät Suvi ja Hanna ovat kokeneita valmentajia, sarjayrittäjiä ja johtajia, jotka elävät niinkuin opettavat: tekevät rohkeasti erilaista bisnestä ja auttavat siinä myös muita. 

Oletko kuullut tätä? Työntekijä valitsee yrityksen, mutta jättää esimiehen.


Tiesitkö, että yhden työntekijän vaihtumisen kustannus on noin 1,5 kertaa vuosipalkan verran ja tyypillisin syy työpaikan vaihdokseen on luottamuspula, tunne arvostuksesta, huono johtaminen ja riittämätön palaute? 

Kiireiset esimiehet voivat olla kovassa ristipaineessa tuloksenteon, johtamisen ja oman asiantuntijaroolinsa vyyhdissä. Vaikka käytettävissä olisi uusin tutkimustieto, omalla ajalla luettuna viimeisimmät johtajuusoppaat ja kehityskeskustelut oman esimiehen kanssa (melkein) aina pidettynä, voi kuorma yksinkertaisesti kasvaa liian suureksi. Oman sietoikkunan ylittänyt esimies tai johtaja alkaa stressaantua, uupua, jopa kyynistyä tai lamaantua. Ei ihme, että ovi käy -väärään suuntaan. ja jollei käykään, niin millaista esimerkkiä uupunut johtaja pystyy näyttämään? Miten hän pystyy valmentamaan alaisiaan ja työyhteisöään itseohjautuvaan kulttuuriin, kehittymiseen ja kasvuun, jos omat voimavarat riittävät lähinnä päivästä toiseen selviytymiseen? Miten... 

STOP! Antaapa olla näiden hullutusten! 

"Osallistuimme työyhteisöcoaching -valmennukseen uuden johtoryhmämme voimin, tavoitteenamme omaksua tekemiseemme valmentavaa otetta ja uusia toimintamalleja. Olen ollut henkilökohtaisesti monenlaisessa mukana itsekin, mutta tästä valmennuksesta kyllä välittyi erityisen vahvasti se tunnepuoli: aitous, läsnäolo ja lämpö. Hannan ja Suvin välinen yhteistyö on aivan mahtavaa. Tekeminen on loistavasti tasapainossa: he lähestyvät samaa aihetta molemmat omista näkökulmistaan. Esimiehet esittivät heti valmennuksen jälkeen toiveen, että pääsisikö tällaiseen valmennukseen laajemminkin mukaan! On ollut hienoa kuulla, että opit ja työkalut ovat menneet käytäntöön. Kaiken kaikkiaan hienosti rakennettu valmennuskokonaisuus."-Henna Järvenpää, Järvi-Suomen Osuuspankki-

Kuulostaako tutulta?

 • Kohtaat ja ratkaiset työssäsi ihmisten välisiä vuorovaikutuksen tai työhyvinvoinnin haasteita?
 • Olet esihenkilö, joka haluaa saada kehittää työyhteisön hyvinvointia ja tuloksellisuutta ja saada työntekijänsä loistamaan ja onnistumaan?
 • Haluaisit oppia työntekijöitäsi hyödyntämään olemassa olevia voimavaroja ja hyödyntämään valmentavan johtajuuden taitoa työssäsi?
 • Toimit työyhteisösi sisäisenä coachina tai valmentajana tai vastaat organisaatiosi työhyvinvoinnin kehittämisestä?
 • Sinä olet se luottohenkilö, jonka luokse työyhteisösi työuupunut ensimmäisenä astelee?

Valmentavan johtajan ja työyhteisöcoachin huippuvalmennus saattaa sinut syvällisesti sekä työyhteisön ja sen vuorovaikutuksen, että siinä toimivan ihmisen ja hyvinvoinnin äärelle. Valmennuksessa kehität omia kyvykkyyksiäsi ja taitojasi kohdata ja ymmärtää ihmisiä ja vuorovaikutustilanteita, jolloin voit jatkossa auttaa koko työyhteisöäsi ja sen yksilöitä kasvamaan ja kehittymään.

Valmennus saattaa sinut viimeisimmän tieteellisen tiedon pariin, mutta on samalla hyvin konkreettinen: coachingtaito kulkee läpileikkaavana teemana harjoituksien ja työkalujen muodossa kaikkien osioiden läpi.

Uskomme siihen, että taidot ja tekniikka ilman ymmärrystä on pinnallista ja päälleliimattua, tieto ilman taitoja ja työkaluja soveltaa opittua käytäntöön on turhaa ja tieto ja taidot ilman kokemuksellisuutta on osaamista vailla ymmärrystä. Siksi valmennuksessamme toimimme kaiken aikaa kaikilla tasoilla: tieto, taidot ja ymmärrys / kokemus. 

"Suosittelen lämpimästi Hannan ja Suvin johtajuuskoulutuksia kaikille. Tämä on ollut sellainen katsaus itseeni, niin ihmisenä kuin johtajana, että kaiken kaikkiaan ollut todella hyödyllinen ja silmiä avaava koulutus. Henkisen kasvun alku itselle."-osallistuja Työyhteisöcoachin Huippuvalmennuksessa, kevät 2021-

Tätä kaikkea on Valmentavan ihmisjohtajan valmennus:

Tavoite:

Valmennus antaa sinulle pätevyyden ja konkreettiset työkalut toimia työyhteisösi valmentavana johtajana tai sisäisenä coachina ja saada aikaan aitoa muutosta työyhteisösi ja organisaatiokulttuurin kehittämisessä.

Seuraava ryhmä / aikataulu:

SYKSY 2024: 29.8., 12.9., 26.9., 24.10., 6.11., 28.11. ja 12.12.

Sisältö:

 • Aiheet: Itsensä johtaminen, merkityksellisyys työssä, vuorovaikutus, tunneälykkyys, organisaatiokulttuuri, työyhteisötaidot, palautteenanto- ja konfliktitilanteet, valmentamisen ja coachingin taito sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi
 • 100 tuntia työskentelyä, lue lisää valmennuksen teemoista alta
 • 7 lähipäivää
 • Välitehtävät
 • oma coaching 3 krt
 • harjoituscoachingit 2x 5krt
 • Päättötyö suoraan organisaatioon

Valmennus sopii:

 • Johtajille ja esimiehille ja -naisille
 • HR-asiantuntijoille ja -vastuullisille
 • Työhyvinvoinnista vastaaville
 • Organisaation sisäisille valmentajille -tai tällaisiksi haluaville!

Sinulla voi olla asema yllämainituissa vastuissa tai voit olla kiinnostunut kasvamaan kyseisiin rooleihin.

Valmentajat:

Työyhteisövalmentaja, FT Hanna Kumpulainen sekä master ja business coach, DI Suvi Kohisevankoski.

Hinta:
2950 eur. Early bird-hinta 2750 eur voimassa 30.6.2024 saakka syksyn valmennuksen osalta. Hinnat ovat alv 0%. Mikäli samasta organisaatiosta tulee yhtä useampi osallistuja, on osallistujien hinta -10%, eli 2655€ (alv 0%).

Hinta sisältää valmennuksen lähipäivät, oman coachingin, materiaalit, koulutuspäivien lounaat + kahvit sekä yhteydenpidon lähipäivien välillä. Voit tiedustella halutessasi osamaksumahdollisuutta. 

"Työyhteisöcoaching-valmennuksen keskeisimmät hyödyt kiteytyvät kohdallamme ehdottomasti ryhmän yhteisen kielen löytymiseen sekä johtamiseen liittyviin uusiin näkökulmiin. Valmennuksessa oli mukana eri tasoista porukkaa, mutta saimme kukin omilta tahoiltamme valtavasti oivalluksia ja myös muut johtoryhmän jäsenet olivat valmennuksesta valtavan iloisia." -Soile Pusa, Toimitusjohtaja, Järvi-Suomen Osuuspankki-

Mikä muuttuu valmennuksen seurauksena?

 • Saat viimeisintä tutkimustietoa siitä, miten ihminen ja työyhteisö toimii. Tiedät enemmän, päätät paremmin. Ja kun päätät paremmin, toimit paremmin. 

 • Opit käytännöllisiä työkaluja ja niiden testausta arjessa läpi valmennuksen.
 • Konkreettinen coachingtaito kulkee mukana läpi valmennuksen punaisena lankana, ja muita teemoja syvennetään ryhmä-, pari- ja omacoachingin keinoin.
 • Saat varmuutta kohdata ja selvittää työelämän erilaisia haasteita. 
 • Opit hyödyntämään coachingin ja valmentavan johtajuuden menetelmiä päivittäisessä työssäsi.
 • Haastat itsesi tuetusti katsomaan peiliin, testaat näkökulmia ja työkaluja ensin itseesi.
 • Saat harjoitella konkreettisesti coachingia ja työkalujen käyttöä koko valmennuksen ajan, mikä madaltaa kynnystä ottaa opit käyttöön arjessa. 
 • Valmennuksen läpäistyäsi pääset Huippuvalmennuksen alumniporukkaan, jonka kanssa tapaamme vuosittain kesäpäivien merkeissä vaihtaen kuulumisia, kertoen tarinoita ja vahvistaen itseämme ja verkostoamme. Lisäksi alumneille järjestetään erikseen ilmoitettuna lisäkoulutuspäiviä ajankohtaisin aihein ja syventävin coachingopein. Muutaman vuoden välein järjestetään myös puolen vuoden mittainen master-tason muutosjohtamisen valmennus, jossa sukelletaan syvälle todellisen muutoksen teemoihin itsessä ja organisaatiossa.

Tähän kohtaan on laitettava kokemuksemme perusteella varoituksen sana: 

Sinun elämäsi hyvin todennäköisesti muuttuu. Valmennus menee syvälle ihon alle ja kehoon, lisäksi pääset ohjatusti ja kannatellusti tarkastelemaan ja haastamaan omia uskomuksiasi itsestäsi, työelämästä ja johtamisesta -ja kun ajattelusi muuttuu, ei mikään enää ole ennallaan. 

No on mimmeillä otsaa! Että ihan huippuvalmennus! Hah!" -Vilma, 11/2020

Puolta vuotta myöhemmin :

"No, nyt on sitten elämä mennyt ihan uusiksi: talo on myynnissä, olen perustanut yrityksen ja irtisanoutumassa kunnanjohtajan positiosta. Että huippuvalmennus,

consider it done!" -Vilma, 5/2021

-Palaute työyhteisöcoachin huippuvalmennuksesta: Vilma Kröger, ex-kunnanjohtaja-

“Valmennus oli sellainen kasvutarina, jossa itselleni tärkeintä antia oli läsnäolon merkitys ja kuuntelemisen taito sekä sen hyväksyminen, että omat mielipiteet tulee jättää usein taka-alalle. Se näkökulma, mikä on itsellä, ei todellakaan johda toivottuun tulokseen läheskään kaikkien kanssa. Mieleen, ja myös käyttöön jää useampi oivallus ja lause/ajatus.”   -Osallistuja työyhteisöcoachin huippuvalmennuksessa-

Ilmoittautuminen syksyn 2024 valmennukseen on nyt auki. 

Ota vastuu omasta polustasi ja lähde mukaan rakentamaan uutta, erilaista työelämää itsellesi ja meille kaikille. Saadakseen jotain muutosta aikaan on tehtävä eri tavalla. Ja tehdäkseen eri tavalla on altistettava itsensä uudelle, opeteltava ajattelemaan eri tavalla, koettava asioita, jotka menevät sydämeen ja kehoon asti, ohi mielen syöttämien ajatusten siitä, mikä on bisnes as usual. 

Ilmoittaudu tai kysy lisätietoja tästä