PUHUJAKSI TILAISUUTEEN

Jos puhut, toistat vain mitä jo tiedät. Mutta jos kuuntelet, saatat oppia jotain; avata ovia, joita et tiennyt olevankaan.

Hyvä puheenvuoro tarjoaa kaikille aisteille jotain; avaa ovia, joita kuulija ei tiennyt ehkä olevankaan tai ainakin rohkaisee kulkemaan niistä, joiden raoista on jo kurkistellut. 

Tarinat tempaavat mukaansa, tarjoavat samaistumispintaa ja herättävät tunteita. Faktat ja tutkittu tieto ruokkivat loogista mieltä, käytännön esimerkit innostavat kokeilemaan -ja vähintään haastavat ajattelemaan uudella tavalla. 

Seminaarit, työpaikan kick offit, tiimipäivien alustukset tai keskustelutilaisuudet... mikä THE tapahtumasi onkaan, ulkopuolinen puhuja haastaa ja inspiroi tavanomaisen päivittäisajattelun toiselle puolelle, laajentaa mielikuvituksen rajoja ja edesauttaa löytöretkeilyä muutosrajapintaan. 

Esimerkkejä puheenaiheista:

  • "Ens kuussa pitäs jo vähän helpottaa" eli ajanhallinta ja itsensäjohtaminen työssä, tavoitteissa ja elämässä, jota todella haluaa elää. 
  • "Sä et tullut tänne vaan suoriutumaan" eli suorittamisen ja selviytymisen johtamisesta valmentavan ihmisten johtajuuden saloihin 
  • "Teknologiajohtajuus on älykästä ihmisten johtamista" eli ajattelu ja toiminta vaikuttavana johtajana tekoälyn aikakaudella.
  • "Johtaja asettaa rajan yhteisönsä onnistumiselle" eli kokonaisvaltaisen johtajuuden äärellä kehollisesti, mielellisesti sekä energeettisesti. 
  • "Valmennuksen keskiössä on valmennettava, ei valmentaja" eli valmentavan johtamisen ja esimiestyön mentaliteetti ja työkalut

Puheenvuoromme rakennetaan aina tilanteeseen ja kuulijakuntaan sopiviksi. Ne toimivat joko itsenäisinä alustuksina, yhdistettynä fasilitoituun työpajatyöskentelyyn tai vaikka aloituksena isompaan kehityskokonaisuuteen. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä eteenpäin!