YHTEYDENOTTO

Työni kanssasi lähtee siitä, kun laitat minulle viestiä tai soitat. Mitä sitten jatkosta sovimmekaan, silta välillemme on alkanut rakentua.  Elämähän ei varsinaisesti odottele, joten mikset laittaisi viestiä tai puhelua tulemaan heti? KOHISEVANKOSKI OY

y-tunnus: 3249153-7

Mustintie 80, 71800 Siilinjärvi

Puhelinnumero:

040-7483454 / Suvi

040-550 4342 / Kimmo


Instagram: @kohisevankoski

Facebook: @kohisevankoski

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/in/suvikohisevankoski/ 

https://www.linkedin.com/in/kimmovainikainen/


HUOM! Yhteyttä ottaessasi tietosi tallentuvat asiakasrekisteriin. Tietojasi ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille, ja voit koska tahansa pyytää poistamaan tietosi rekisteristä. 


OTA YHTEYTTÄ

Asiakkaiden suusta

Suvin läsnäolon taito rauhoittaa kiireisimmänkin mielen. Tämä taito pysäyttää itsen äärelle ja ohjaa jokaista tutkimaan niitä asioita itsessään mitä ei välttämättä itse edes tiedosta. Kyky tarkastella asioita niin monesta näkökulmasta äidillisen lempeästi, mutta samaan aikaan lapsen uteliaisuutta hyödyntäen on vertaansa vailla. Suvin kanssa tekemäni harjoitukset haastoivat minut tajuamaan asioita itsenäisesti ja näistä syttyivätkin ne suurimmat polttimot pään yläpuolelle. Tilan hevoset tarjoilivat minulle joka ikinen kerta niin loistavia asioita ja auttoivat minua tekemään sellaisia huomioita ja oivalluksia pelkällä läsnäolollaan sekä olemuksellaan, mitä ei kukaan muu koskaan voisi minulle opettaa millään muulla tavalla. 

-Henna Ahonen, coachingasiakas

"Minulla taitaa olla eksistentialistinen kriisi. Voitko auttaa." Näin parahdin Suville kesällä 2020. Ja Suvi auttoi. Rautainen ammattitaito ja sopiva kovuus. Kuitenkin empaattisessa ja pehmeässä paketissa. Iso suositus."

-Jukka Holappa, Maajohtaja; Business Finland

"En ole elämässäni koskaan kokenut niin merkittäviä hetkiä hevosten äärellä oppien, että eläimet todellakin kertovat meille paljon paljon enemmän asioita kuin koskaan osasin kuvitellakaan, kun vain opimme kuuntelemaan. Tästä avautui minulle aivan uusi näkemys ja tapa toimia. Uusi tapa kommunikoida kunnioittaen näitä niin viisaita ja mahtavia eläimiä."

-Pankin alalla työskentevän kokemus hevosavusteisesta valmennuksesta -

"Työyhteisöcoaching-valmennuksen keskeisimmät hyödyt kiteytyvät kohdallamme ehdottomasti ryhmän yhteisen kielen löytymiseen sekä johtamiseen liittyviin uusiin näkökulmiin. Valmennuksessa oli mukana eri tasoista porukkaa, mutta saimme kukin omilta tahoiltamme valtavasti oivalluksia ja myös muut johtoryhmän jäsenet olivat valmennuksesta valtavan iloisia." -

-Soile Pusa, Toimitusjohtaja, Järvi-Suomen Osuuspankki-

"Olen minä käynyt johtamiskoulutuksia ja on niissä nykyään puhuttu tästä inhimillisemmästä puolesta johtamisessa. Kuitenkin vasta nyt olen todella saanut oikeita työkaluja viedä asia käytäntöön."

-Palaute Työyhteisöcoachin huippuvalmennuksesta, -Tuomas Pasanen, Pinnoitus-Pekka Oy-