Blogi

Vaikka tärkein työkalusi oletkin Sinä itse, me kaikki tarvitsemme välillä jotain kättä pidempää. Sanotaanko nyt vaikka niin, että tärkein työkalu on se, mitä lopulta todella käyttää -ja jos se olet sinä itse, miten sitä käytät, merkkaa kaiken, mitä elämässä saavutat. Täältä löydät tärkeimmän työkalusi käyttöohjeita!

Johtajuus on vaikuttamista toiseen oman läsnäolon voimalla ja heidän vahvistamistaan niin, että he seisovat omilla tolpillaan - niin, että he paitsi kestävät johtajan poissaolon, myös alkavat ottaa omia askeleitaan.
Kumpi pelottaa enemmän: Palkkaaminen vai palkkaamatta jättäminen? Tämä tekijä tulee taloon perinteisten HR käytänteiden ohi, joten valmiuksia pitäisi olla.

Tekoälystä puhutaan kaikkialla. Keskusteluissa sekoittuvat niin pelkotilat kuin uskomattomien mahdollisuuksien näkökulmat. Mistä oikeasti on kysymys? Tätä on hyvä avata selkokielelle.

Työn suorituspaineet, tavoitteet ja esim laskutuspaineet ovat niin kovat, että ei siinä elämässä ole aikaa uudistua tai kehittyä aidosti. Siinä suoritetaan, selvitään ja haetaan tietoa vain akuuttiin tarpeeseen.

Oman tarinan äärellä on kirja itsensä etsijöille, seuraavaa elämän askeltaan hapuileville sekä niille, jotka haluavat ymmärtää itseään ja elämän ratkaisujaan paremmin. On ihan ok hukata itsensä hetkeksi, kunhan sieltä jostain löytää askel askeleelta takaisin kohti omaa ydintä. Siihen tarvitsemme usein jotain ulkoista kättä pidempää, ja juuri tätä...

Uskon vakaasti, että kaikki tarvitsemasi tieto löytyy sinusta. Sinun eri kerroksistasi, kokemuksistasi täällä maan päällä pitkältä, pitkältä ajalta.

Yrittäjä ja johtaja on aina oman yrityksensä potentiaalin suurin este tai mahdollistaja. Omien arvojen mukaan yrittäminen ja johtaminen tuo liiketoimintaan tarkoituksellisuutta ja merkityksellisyyttä, ja oman intuition kuunteleminen valinnoissa johtaa tutkitusti parempiin päätöksiin ja virtaavampaan liiketoimintaan.