Oman elämän intuitiokortit

12.10.2022

Uskon vakaasti, että kaikki tarvitsemasi tieto löytyy sinusta. Sinun eri kerroksistasi, kokemuksistasi täällä maan päällä pitkältä, pitkältä ajalta. 

Oman elämän intuitiokortit on 40 korttia sisältävä korttipakka, joka on luotu oman kehollisen ja intuitiivisen tiedon tutkimiseen ja kuuntelun opetteluun. Kunkin kortin toisella puolella on intuitiivista tietoa herättelevä kysymys ja toisella puolella sitä tukeva jooga-asana, eli kehollinen harjoitus. 

Voit käyttää kortteja omaan pohdintaasi, keskusteluihin ystävien, puolison tai lasten kanssa, työkäytössäsi, oman joogaharjoituksesi tukena jne.

Korttipakan hinta on 29€ (sis. alv 24%). Voit tilata pakan itsellesi tai lahjaksi. Postitse lähetettäessä huomioithan, että hintaan lisätään postikulu 4,90€.

Pakan saat tilata suoraan Suvilta esimerkiksi sähköpostitse suvi@kohisevankoski.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta <3 Laitan sinulle sähköpostilla laskun ja kun maksu näkyy tililläni, lähtee kirja kohti antamiasi osoitetietoja <3 Halutessasi voit toki myös noutaa kirjan täältä tilalta, jolloin saat kaupanpäälle pienen seikkailun :)

Korttipakka on luotu yhdessä joogaopettaja ja työyhteisövalmentaja Hanna Kumpulaisen kanssa. Hannan työstä voit lukea tarkemmin täältä ja täältä