Oman tarinan äärellä -kirja

12.10.2022

Oman tarinan äärellä on kirja itsensä etsijöille, seuraavaa elämän askeltaan hapuileville sekä niille, jotka haluavat ymmärtää itseään ja elämän ratkaisujaan paremmin. On ihan ok hukata itsensä hetkeksi, kunhan sieltä jostain löytää askel askeleelta takaisin kohti omaa ydintä. Siihen tarvitsemme usein jotain ulkoista kättä pidempää, ja juuri tätä tarkoitusta varten kirjoitin Sinulle tämän kirjan. 

Kirja avaa ymmärrettävästi ja helppolukuisesti ajattelun ja uskomusmaailman muodostumista sekä sitä, miten sisäinen puheemme määrittää täysin sen, mitä elämässämme saamme vastaamme tai mitä saavutamme. Kirjan taustalla on valtava määrä uusinta tutkimustietoa, asiantuntijahaastatteluita sekä 10 vuotta kokemusta elämää mullistavasta coaching-työskentelystä.  Kirja rakentaa psykologian keinoin askeleita lähemmäs itseä ja kohti haluttua tai tarkoituksenmukaista tulevaisuutta. 

Kirjaa varten on tehty useita asiantuntijahaastatteluita, ja siinä avaavat oman tarinansa käännekohtia useat oman elämänsä muutoksissa ohjat ottaneet, ihan tavalliset ihmiset. Ja mitä tarinoita niistä syntyikään!

Mikä olisi kaunein ja rohkein tarina sinun omasta elämästäsi tästä eteenpäin?

Kirjan hinta on 25€ (sis. alv 24%). Voit tilata kirjan itsellesi tai lahjaksi. Postitse lähetettäessä huomioithan, että hintaan lisätään postikulu 4,90€. 

Kirjan saat tilata suoraan Suvilta esimerkiksi sähköpostitse suvi@kohisevankoski.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta <3 Laitan sinulle sähköpostilla laskun ja kun maksu näkyy tililläni, lähtee kirja kohti antamiasi osoitetietoja <3 Halutessasi voit toki myös noutaa kirjan täältä tilalta, jolloin saat kaupanpäälle pienen seikkailun :)