Oman bisneksen intuitiokortit

12.10.2022

Yrittäjä ja johtaja on aina oman yrityksensä potentiaalin suurin este tai mahdollistaja. Omien arvojen mukaan yrittäminen ja johtaminen tuo liiketoimintaan tarkoituksellisuutta ja merkityksellisyyttä, ja oman intuition kuunteleminen valinnoissa johtaa tutkitusti parempiin päätöksiin ja virtaavampaan liiketoimintaan. 

 Tiesitkö, että tietoinen mielesi edustaa noin 5-10% koko ajatelukapasiteetistasi? Ja että pääsy tuohon yli 90 % kapasiteettiin on avain luovuuteen, innovatiivisuuteen ja huikeisiin päätöksiin. Puskeminen ja mailan puristaminen on niin eilistä päivää, on aika tutustua intuition käyttöön tietoisesti myös bisneksen teossa. 

Mutta miten? Sisäinen puheemme määrittää täysin sen, millaisia ajatuksia päässämme vilisee. Ajatuksella on tapana poukkoilla pienissä ja operatiivisissa asioissa, ja usein kiireelliset menevät tärkeiden ajateltavien asioiden edelle niin, että rysähtää. Tehokkain tapa ohjata ajattelua oikeaan suuntaan tai saada tarkoituksenmukaisia vastauksia on syöttää aivoille parempia kysymyksiä!

"On aika tutustua intuition käyttöön tietoisemmin myös bisneksen teossa." 

Oman bisneksen intuitiokortit on 44-korttinen pakka. Jokaisen kortin toisella puolella on aiheeseen herättelevä kuva, ja toisella puolella suoraan strategisen jo johdollisen ajattelun ytimeen vievä kysymys. Mitä parempia kysymyksiä itseltäsi tai muilta kysyt, sen parempia vastauksia saat. Voit käyttää korttipakkaa johtoryhmäkeskustelun virittämiseen, oman ajatelusi sparraamiseen tai vaikka systemaattiseen strategiatyöhön. Kunkin kortin kysymys pienine apukysymyksineen vie sinut keskusteluun, josta et palaa muuttumattomana. 

Korttipakka on suunniteltu ennen kaikkea yrittäjille ja johtajille, ja olen ammentanut niihin yli kymmenvuotisen liiketoiminnankehittämisen ja johtamisen valmentamisen urani aikana parhaiksi kokemani kysymykset. Olkaa hyvä, käyttäkää! Keskustelkaa! Kuulostelkaa itseänne ja uskaltakaa todella kuulla, mitä intuitio ja kollegat ympärillä kertovat. 

Kuinka tämän saa käsiinsä?

Korttipakan hinta on 29€ (sis. alv 24%). Voit tilata pakan itsellesi tai lahjaksi. Postitse lähetettäessä huomioithan, että hintaan lisätään postikulu 4,90€.

Pakan saat tilata suoraan Suvilta esimerkiksi sähköpostitse suvi@kohisevankoski.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta <3 Laitan sinulle sähköpostilla laskun ja kun maksu näkyy tililläni, lähtee kirja kohti antamiasi osoitetietoja <3 Halutessasi voit toki myös noutaa kirjan täältä tilalta, jolloin saat kaupanpäälle pienen seikkailun :)