Työkalut

Vaikka tärkein työkalusi oletkin Sinä itse, me kaikki tarvitsemme välillä jotain kättä pidempää. Sanotaanko nyt vaikka niin, että tärkein työkalu on se, mitä lopulta todella käyttää -ja jos se olet sinä itse, miten sitä käytät, merkkaa kaiken, mitä elämässä saavutat. 

. Täältä löydät tärkeimmän työkalusi käyttöohjeita!

Oman tarinan äärellä on kirja itsensä etsijöille, seuraavaa elämän askeltaan hapuileville sekä niille, jotka haluavat ymmärtää itseään ja elämän ratkaisujaan paremmin. On ihan ok hukata itsensä hetkeksi, kunhan sieltä jostain löytää askel askeleelta takaisin kohti omaa ydintä. Siihen tarvitsemme usein jotain ulkoista kättä pidempää, ja juuri tätä...

Uskon vakaasti, että kaikki tarvitsemasi tieto löytyy sinusta. Sinun eri kerroksistasi, kokemuksistasi täällä maan päällä pitkältä, pitkältä ajalta.

Yrittäjä ja johtaja on aina oman yrityksensä potentiaalin suurin este tai mahdollistaja. Omien arvojen mukaan yrittäminen ja johtaminen tuo liiketoimintaan tarkoituksellisuutta ja merkityksellisyyttä, ja oman intuition kuunteleminen valinnoissa johtaa tutkitusti parempiin päätöksiin ja virtaavampaan liiketoimintaan.