Mahdollisuuksien tila

Peltoniemen tila on Kimmon sukutila, jonka on lohkottu suvun ammoisesta kantatilasta sotien jälkeen. Ensimmäisenä raivattiin pellot pystymetsästä suomenhevosten voimin, sitten rakennettiin navetta lehmien ja hevosten suojaksi; ja viimeisenä pykättiin pystyyn perinteinen rintamamiestalo. 

Samassa järjestyksessä on mekin, kolmas sukupolvi tilan ohjaksissa, pistetty paikkaa mieleiseksi. Vuonna 2020 tehtiin sukupolvenvaihdos, jonka jälkeen laitettiin moni asia uuteen uskoon: tila siirrettiin ensi töikseen luomuun, tehtiin hevosille tilukset metsään ja pelloille, rakennettiin talli -ja peruskorjattiin ja remontointiin vanhaan navettaan ihan viimeisen päälle valmennus- ja kokoustilat. Vanhaa säästettiin niin paljon kuin voitiin ja lähes koko sisustus on joko omaa tai esi-isien ja -äitien kättenjälkeä. 

Stressi laskee jo tiluksille tullessa: vanhojen hirsien suojissa on hyvä pohtia, ajatella, uudistua ja inspiroitua. Metsäpolut ja nuotiopaikat kutsuvat ulkoilemaan, hevoslauman elämää voi tarkkailla päivän lomassa ja sitä kuuluisaa ahonlaitaakin pääsee halutessaan käyskentelemään ajatusten kypsyessä. 

Peltoniemen valmennustiloissa pidetään Kohisevankosken omat valmennukset sekä hevosavusteisesti että ilman, sekä tiloja vuokrataan päiväkäyttöön myös muille valmennus- ja kokoustarkoituksiin. Meidän tehtävämme on luoda mahdollisuuksien tilaa, jossa osallistujat voivat levähtää, innostua, oivaltaa, seikkailla ja ilahtua. 

Tarvitseko tilaa?

Mikäli tarvitset tilaa omiin valmennuksiisi, koulutus- tai kokouspäiviisi tai muuhun päivätoimintaan, niin otahan yhteyttä! Peltoniemen valmennus- ja kokoustiloihin mahtuu kymmenkunta henkeä ja sieltä löytyvät normaalit kokousfasiliteetit. Pullakahvit kuuluvat aina hintaan -maalla kun ollaan, pitäähän vieraat kahvittaa! Lounaat ja muut syömiset voit tuoda mukanasi tai tilata kauttamme.  

Tilojen käyttö on mahdollista noin klo 8-17, illat rauhoitamme sekä ihmisten että hevosten osalta :) Tarpeesi mukaan voit vuokrata tilaa noin tunteroisen, puolisen päivää tai koko päivän 

Varsinaisen tilan vuokraamisen lisäksi päivään voidaan tarpeidesi mukaan yhdistää koko päivän tai vaikka osapäivän fasilitointi, metsäretki- tai nuotiokahvit, hevosavusteisia elementtejä tai esimerkiksi päivään virittävä sointukylpy äänimaljoilla toteutettuna. 

Älä koskaan aliarvioi kokemusten voimaa esimerkiksi ajattelun suuntaamisessa ja virittämisessä oikealle taajuudelle! Jos haluat saada aikaan uudenlaista lopputulosta, täytyy sinun uskaltaa tehdä jotain eri tavalla kuin ennen <3 Tässä me olemme mestareita, kysy ihmeessä suosituksia ja ehdotus päivänne kulusta!