Johtamisvalmennukset ja 

liiketoiminnan kehittäminen

Kukaan ei muuta maailmaa yksin. Joukossa on voimaa, ja yhteinen matka yhdistää. Me olemme valinneet työskennellä vastuullisen ja kestävän, inhimillisemmän johtamisen ja (yritys)maailman puolesta. Tuletko mukaan kirjoittamaan uutta historiaa?

Joukossa nimittäin viisaus tiivistyy! Johtamisvalmennukset ovat ryhmävalmennuksia, jotka järjestetään erikseen ilmoitetun aikataulun mukaan. Valmennukset ovat aina kokonaisvaltainen prosessi: viemme valmennukset mielen ja tiedon tasolta kehoon, kokemukseen ja ymmärrykseen. Emme ole ihan jokaisen makuun, sillä hei: jos haluat jotain toisenlaista lopputulemaa, sinun täytyy tehdä jotain eri tavalla!

Valmennuksissamme syvällinen ote kohtaa aina tutkitun tiedon, kehollisen otteen ja intuition käytön. Tässä kohtaa onkin laitettava näkyviin varoitus: elämäsi saattaa muuttua! Ja se on jopa todennäköistä! 

Osa valmennuksista on hevosavusteisia ja niissä pääset harjoittelemaan esimerkiksi energiajohtamista ja tunneviestintää käytännössä. 


TULEVAT RYHMÄVALMENNUKSET

Huikeat palautteet osallistuja saanut, jo useamman kerran järjestetty Valmentavan johtajan ja Työyhteisöcoachin huippuvalmennus järjestetään jälleen keväällä 2023. Klikkaa kuvasta tarkempiin tietoihin!

Johtamisen taito on hevosavusteinen, konkreettinen ja kokemuksellinen valmennus johtajille, vaikuttavassa asemassa oleville ja sellaiseksi haluaville. Valmennus järjestetään keväällä 2023 Peltoniemi Wildhoodsin tiluksilla Siilinjärvellä. Klikkaa kuvasta peremmälle tarkempiin tietoihin!

Hei, entäs kun me tarvittaisiin sparria ihan omalle firman porukalle?

Teidän firman kehitysprojekti? 

Joskus on hyvä istahtaa alas ihan omalla porukalla ja pähkäillä, mitä oikein halutaan ja miten sinne oikein päästään. Ulkopuolisen fasilitointi tai asiantuntijarooli tuo uusia näkökulmia, uusia ajattelunratoja, haastaa, kyseenalaistaa ja herättää. 

Kaikki valmennukset voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisesti, lisäksi työskentelen paljon johtamisen kehittämisen parissa esim johtoryhmiä tai myyjiä sparraten, autan uudistavissa, sielukkaissa strategiaprosesseissa tai vedän kokemuksellista tiimipäivää joko hevosavusteisesti tai ilman, täällä meidän tilalla tai valtakunnallisesti Suomessa.

Firmoissa ja organisaatioissa on monenlaisia haasteita, niin mitäpä sitä tässä arvailemaan. Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voisin olla juuri teille avuksi!

Kiinnostuitko? Paras kun nakkaat vaikka viestin, katsotaan miten voisin auttaa ja mitä kaikkea keksitään.